Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Jobba hos oss


Hallandsåsens Växtbutik AB växer - 
Vi söker kollegor! 

Vi ser gärna att du har relevant erfarenhet och/eller utbildning för respektive tjänst. Du som person är engagerad, har lätt för att samarbeta och ser lösningar istället för problem. Att du är självständig, ansvarsfull och bemöter kollegor samt kunder på ett positivt sätt är också egenskaper vi söker i framtida kollegor. Du ska kunna arbeta i grupp/lag men även självständigt. B-körkort är ett krav. Tjänsterna är säsong- och tillsvidareanställningar. 

Anläggare
Som vår framtida kollega ska du kunna ritningsläsning, höjdsättning, avvägning, schakt, samt stensättning. Även markbetongarbete, naturstensarbete samt gräs- och plantering är arbetsuppgifter som ingår i tjänsten. 

Skötselarbetare
Som vår framtida kollega ska du ha växtkännedom samt kunna utföra grönyteskötsel, såsom häckklippning, beskärning, ogräsrensning och gräsklippning. Även planteringsarbete ingår i tjänsten. 

Maskinförare
Som vår framtida kollega ska du exempelvis kunna hantera/köra en bredrotorklippare (stor gräsklippare) och/eller sopmaskin. 

Välkommen med din ansökan!
Ansökningarna behandlas löpande

Hallandsåsens Växtbutik AB, Anna Nilsson, Våxtorpsvägen 18, 31297 Laholm.
Mejl: anna@hallandsasensvaxtbutik.se

Butik

Välj dina växter tillsammans med oss. I vår butik finns ett överdådigt sortiment & glada, kunniga människor att diskutera med.

Mer om vår butik

Anläggning/Skötsel

Vi hjälper dig med beskärning, häckklippning, plantering, trädfällning, stenläggning, planering, gräsklippning och mycket mer.

Mer om anläggning/skötsel

Webbshop

Handla direkt online i vår webbshop. Självklart kan du få det hemkört direkt till dörren

Handla online

Inspireras av vad vi gjort för andra trädgårdsintresserade