Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Jobba hos oss

Vi söker kollegor! 
Vi har det i hjärtat, hjärnan och händerna. Fyra generationer av trädgårdsmästare har satt sina spår. Yrkesskicklighet, hållbarhet, nytänkande, personlig service och hög kvalitet är våra ledord. Tillsammans skapar vi på Hallandsåsens Växtbutik värden för kunden genom att anlägga, sköta och leverera växter för utemiljöer.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett brinnande intresse för trädgård och ser gärna att du har relevant erfarenhet och/eller utbildning. Tillsammans är vi engagerade och bemöter kollegor samt kunder på ett positivt sätt. Att du är självständig, ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och ser lösningar istället för problem är egenskaper vi söker i framtida kollegor. Du ska kunna arbeta i grupp men även självständigt. B-körkort är ett krav. Tjänsterna är säsong- och tillsvidareanställningar. 

Är du vår framtida kollega?!

Välkommen med din ansökan!
Ansökningarna behandlas löpande

Hallandsåsens Växtbutik AB, Våxtorpsvägen 18, 31297 Laholm.
Mejl: info@hallandsasensvaxtbutik.se

Butik

Välj dina växter tillsammans med oss. I vår butik finns ett överdådigt sortiment & glada, kunniga människor att diskutera med.

Mer om vår butik

Anläggning/Skötsel

Vi hjälper dig med beskärning, häckklippning, plantering, trädfällning, stenläggning, planering, gräsklippning och mycket mer.

Mer om anläggning/skötsel

Webbshop

Handla direkt online i vår webbshop. Självklart kan du få det hemkört direkt till dörren

Handla online

Inspireras av vad vi gjort för andra trädgårdsintresserade