Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

ANLÄGGNING/SKÖTSEL FÖRETAG

Vi anlägger, sköter och levererar växter för utemiljöer. Yrkesskicklighet, nytänkande, personlig service och hög kvalitet är våra ledord.

Hallandsåsens Plantskola är vårt ursprung, det var här allting började. Tove och Helge Åhslund, Oscars farföräldrar, startade Hallandsåsens Plantskola 1957. Plantskolan producerar framför allt växter av svenskt ursprung, däribland mycket E-material.

Vi vet en hel del om vad som är rätt växt på rätt plats och hur man skapar vackra och hållbara anläggningar, anpassade för hållbar skötsel. Allt bygger på kunskapen om växterna, deras behov och utveckling. Inom familjen Åhslund brukar vi tala om vårt gröna arv. Vi har det i hjärtat, hjärnan och händerna. Fyra generationer av trädgårdsmästare har onekligen satt sina spår.

Vi är gärna med dig hela vägen, från idé över projektering till underhåll av färdig anläggning. Självklart som växtleverantör och utförare men även som diskussionspartner och rådgivare, beroende på dina behov och önskemål. Ju tidigare vi kommer in i ett projekt desto mer kan vi bidra.

Utemiljöer

Vi anlägger, sköter och levererar växter för utemiljöer. Yrkesskicklighet, nytänkande, personlig service och hög kvalitet är våra ledord.

Läs mer

Anläggning/Skötsel

Vi hjälper dig med beskärning, häckklippning, plantering, trädfällning, stenläggning, planering, gräsklippning och mycket mer.

Mer om anläggning/skötsel

Växter

Våra växter är nästan alltid odlade i Sverige. Mycket odlar vi själva, annars är det från vårt närområde.

Se våra växter

Inspireras av vad vi gjort för andra trädgårdsintresserade